Blandade känslor!

Det är blandade känslor efter valet och självklart hade man hoppats att det hade gått bättre. Men jag är glad att vi Liberaler behåller våra mandat i kommunfullmäktige. Tyvärr fick vi heller inget riksdagsmandat i länet och det känns tungt. I landstingsvalet gjorde vi som vanligt ett bra val och behåller våra mandat. Jag är nöjd över vår valrörelse och jag vill tacka våra medlemmar och förtroendevalda, som har gjort ett fantastiskt arbete i valrörelsen. Jag vill också tacka alla som röstade på oss i kommunen och jag lovar att vi ska förvalta ert förtroende. Tyvärr har det också personligen varit mindre trevliga stunder i valrörelsen och man har funderat vad man håller på med. Jag är också oerhört tacksam över det stöd jag har fått under valrörelsen. Jag kommer att berätta mer framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>