Tänk dig för!

Nu är valrörelsen över och det är bara att konstatera att det var en smutsig valrörelse. Det har också varit många personliga påhopp på politiker. Det var värst i sociala medier och jag tycker att det har gått alldeles för långt. Det finns en människa och familj bakom varje politiker och det är något som många inte tänker på. Jag har själv gjort personliga påhopp på vissa politiker och det är något som jag ångrar i efterhand. Nu när jag skriver, så väljer jag istället att peka ut ett partis politik, istället för att peka ut en enskild politiker i det partiet. Det man inte förstår när man hänger ut en enskild person, är att man kan bidra till en hetsjakt på den personen. Givetvis ska politiker stå till svars för vad man gör, men det måste vara någon hejd på hur mycket skit man ska få stå ut med. Jag hoppas dom som läser det här får en tankeställare på vad man skriver i sociala medier och i bloggar. Det gäller både politiker och privatpersoner som har åsikter på sociala medier. Jag har själv blivit utsatt för personliga påhopp och det är inte kul att läsa. Allra värst är när ens familj och vänner också får ta del av det.

Som jag skrivit tidigare i min blogg, så har jag blivit otroligt utsatt i den här valrörelsen och jag har själv ställt mig frågan flera gånger om det är värt det. Jag är också oerhört tacksam för det stöd jag fått av polisen under den här valrörelsen. Det som har hänt är inte kul och självklart så har det påverkat mig mycket. Det som har hänt mig beror inte på något som skrivits i sociala medier eller i någon blogg. Men snälla tänk dig för innan du hänger ut någon i bloggar eller sociala medier. Det kan innebära ett helvete för den personen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>