Mandatperiodens sista KF!

Idag är det mandatperiodens sista kommunfullmäktige och det är bara att konstatera att tiden har gått fort. Dagordningen är inte så lång idag och det är mest enkla frågor och interpellationer på listan. När det gäller förhandlingarna mellan partierna inför nästa mandatperiod, så är dom inte klara. Men jag tror att det kommer att vara klart innan veckans slut. Det man kan konstatera, är att det verkar vara en desperation från vissa partier när det gäller förhandlingarna.

Det kommer också att bli intressant att följa vad som händer under riksdagen idag. Jag tror inte heller vi får ett nyval, men det kommer att vara en rörigt en tid framöver. Men skulle det bli ett nyval, så tror jag att vi kommer att få se förändringar mellan partierna jämfört med valresultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>