Ska kommunen driva ett gitarrmuseum?

Följetongen om gitarrmuseet fortsätter och från Liberalernas sida så fortsätter vi att vidhålla att det inte är en kommunal angelägenhet. Från Liberalernas sida så var vi positiva till att stötta gitarrmuseet under uppstarten, men att fortsätta stötta museet år efter år med 4,5 miljoner ställer vi oss inte bakom. Sen har jag svårt att förstå att vänsterpartiet ställer sig bakom finansieringen. Ett parti som säger att kommunens pengar ska gå till kommunens kärnverksamheter. Svaret från vänsterpartiet är att museet ingår i deras fempunktsöverenskommelse med socialdemokraterna. För mig är den överenskommelsen ett klargörande att socialdemokraterna har ett nära samarbete med vänsterpartiet.

Petter Bergner (VK) har en mycket bra krönika gällande gitarrmuseet

https://www.vk.se/2662712/guitarsbeslutet-gor-mig-forbryllad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>