Mera samarbete och inte mindre!

Den 26 maj 2019 är det val till Europaparlamentet och jag är glad att tillhöra det parti som tror mest på det europeiska samarbetet. Är det något som vi också behöver i dessa tider så är det mera samarbete och inte mindre. Om man ser till klimatutmaningar vi står inför, så behövs det också ett starkt europeiskt samarbete.

Tyvärr finns det partier som är EU-fientliga i Sverige och då tänker jag på sverigedemokraterna och vänsterpartiet som länge har drivit frågan att vi ska lämna EU. Vänsterpartiet har nu gjort en halv pudel efter en omröstning på partiets valkonferens och man säger, att man inte ska driva på kravet att Sverige ska lämna EU. Men igår på SVT:s agenda så vägrar vänsterpartiets partiledare samtidigt svara på, om vad han tycker i frågan. För mig ser det mera ut som att vänsterns partiledare har blivit överkörd i frågan och att partiet är otroligt splittrade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>