Mest Europavänliga!

EU-valet närmar sig med stormsteg och som jag skrivit tidigare är det ganska tyst i media, trots att valet är nästa månad. Många har räknat ut Liberalerna, men jag tror vi kommer att göra ett bra val och i den senaste debatten mellan kandidaterna, var Karin Karlsbro den som stack ut mest. Jag tror också vi kommer och få se stora förändringar jämfört med förra valet, när det gäller fördelning av mandaten. Jag tror också vi kommer få se samma trend som i Finland, att vi inte kommer ha partier som får mer än 20 procent i valet.

När det gäller EU-valet ska du rösta på Liberalerna för vi är Sveriges mest Europavänliga parti. Det behövs mera samarbete, inte mindre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>