Jan Hägglund är nog på rätt spår!

Följer Jan Hägglunds blogg och jag tror han är på helt rätt spår, i det han skriver om militanta islamister. Säpo har också i ett pressmeddelande om gripanden i Gävle, sagt att det handlar om att det planeras terrorbrott eller att de gripande personerna utgör ett hot mot Sveriges säkerhet på något annat sätt. SÄPO har också gripit en person i Umeå, som verkar ha kopplingar till de berörda personerna i Gävle. När SÄPO anser att någon är ett hot mot Sveriges säkerhet och griper personer, då har man nog starka bevis för det.

Jag är också en av de som Jan skriver om, som varnade S-politiker och tjänstemän för en av de gripna. Jag gjorde det vid ett flertal tillfällen och jag fick mycket skit för det. Jag har träffat en av de gripne vid flera tillfällen, när jag jobbade med ungdomar för många år sedan. Det hände mycket kring den här person och det gick också många rykten om att han hade en agenda. Med facit i handen borde jag ha gjort något mer, men jag försökte verkligen sända ut varningar, men blev då istället idiotförklarad.

En kommentar

  1. Svenne

    Antar att de visade rasistkortet för dig som varit ”stoppordet” i flera år nu men vad tiden lider kanske de styrande tar åt sig av hoten.Känner en kvinna som flytt dessa kretsar och som har berättat vad som är vissas agenda i dessa kretsar. Men vi ska inte dra alla nysvenskar över en kam.Men alla vet var de fula fiskarna simmar men många tror att de går att ändra, men dessa är så indoktrinerade av religiös fanatism.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>