Två av de gripna har starka kopplingar till Umeå

Säkerhetspolisens offensiv fortsätter och nu har man gripit tre imamer runt om i landet. Man har även gripit sonen till en av Imamerna. När SÄPO anser att någon är ett hot mot Sveriges säkerhet och griper personer, då har man nog starka bevis för det. Det krävs också allvarliga anklagelser för att terrorstämpla och ta en person som ska utvisas i förvar.

Det som känns oroande är att två av de gripna har starka kopplingar till Umeå. En av personer ifråga har också varit anställd av Umeå kommun. Som jag skrev tidigare i min blogg så har jag också varnat för en av de gripna till ledande politiker och tjänstemän, tyvärr nonchalerade man mina varningar. Det kommer att bli intressant att följa händelseutvecklingen runt det som händer och det som händer måste tas på fullt allvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>