Nu får det var nog, med alla höjningar av bensinpriset!

Bensinupproret växer och nu har man över 400 000 medlemmar. För mig är det ingen överraskning att gruppen växer fort och det här är något som politiken måste ta på allvar. Jag är helt på deras sida och jag tycker att det får vara nog med höjningar av bensinpriset. Sen är det också lätt att sitta i Stockholm och säga att det finns kollektivtrafik att åka. Det man verkar ha bommat, är att vi i Norrland av naturliga skäl, inte har tillgång till ett väl utbyggt kollektivtrafiknät. Miljöpartiets Per Bolund ger också rådet till alla att köpa en elbil. Han verkar ha totalt missat, att alla inte har råd med det. Att köpa en elbil är inte billigt. Jag är också otroligt less på alla experter i storstäderna och att man inte förstår att många i Norrland, inte har tillgång till något annat transportmedel än bil. En av Aftonbladets krönikörer skrev också att ”Det är ingen rättighet att bo på landet” Tyvärr är verkligheten att det är många som har den synen och för mig är det ingen rättighet att alla ska bo i Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>