Uppåt för Liberalerna!

Det svänger fort i opinionsmätningarna och jag är oerhört glad att det går uppåt för Liberalerna igen. Partiet gör en bra valrörelse och det börjar ge utslag. Sen har våra toppkandidater Karin Karlsbro och Said Abdu också gjort en otroligt bra insats i valrörelsen. Trenden fortsätter också att de stora partierna tappar och som jag nämnt tidigare i min blogg, så kommer vi i framtiden inte att ha partier i Sverige som ligger över 20 procent. I Sifos senaste opinionsmätning inför EU-valet, så tappar också de stora etablerade partierna S och M. Sedan februari så har också Socialdemokraterna tappat mer än fem procentenheter och snart är man inte längre största partiet i Sverige.

När det gäller EU-valet ska du rösta på Liberalerna för vi är Sveriges mest Europavänliga parti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>