Granskningen av förskolor i Umeå fortsätter

Tidigare i veckan har man kunnat läsa att SÄPO har ett stort intresse för förskolor i Umeå. I dagens VK kan man också läsa att miljontals kronor har gått från förskolans konton till okända personer. Med tanke på att man finansieras av skattepengar, känns det mycket oroande. Man får i dagsläget över 7 miljoner i ersättningar från Umeå kommun. Det känns inte heller bra, när en de personer som är gripen av SÄPO, har starka kopplingar till förskolan.
Det kommer också bli intressant och följa Säpos arbete och se vad man kommer fram till. Men jag känner ändå en stark oro över det som händer och jag hoppas att vi snart får ett klargörande från Säpo. VK senaste uppgifter känns inte heller bra och det kommer bli mycket intressant att följa vad som händer
https://www.vk.se/plus/2794034/forskolans-pengar-har-gatt-till-okanda-personer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>