Det behövs även en förnyelse i ledningen!

Igår möttes liberalernas partiledarkandidater Johan Pehrson, Erik Ullenhag och Nyamko Sabuni i Aktuellt. Min favorit till partiledare är Nyamko Sabuni och jag tyckte hon var den som stack ut igår. Givetvis är partiledaren det viktigaste i ett parti, men laget runt omkring är också oerhört viktigt. Liberalerna behöver också en förnyelse i partiledning och partistyrelse. Frågan om vem som kommer vara partisekreterare under nästa partiledare är även viktigt. Partiets tillbakagång har alla ett ansvar för, även vi ute i landet. Men dom högst ansvariga är partiledning och partistyrelse. Ibland känns det som det handlar mera om att rädda vissa personers positioner istället för att rädda partiet. Liberalerna behöver verkligen en förnyelse i ledningen och det finns oerhörta kompetenta liberaler ute i landet.

2 kommentarer

  1. suzanne blomqvist

    Håller med dig i dina synpunkter. Tycker också det är beklagligt att allt norr om Uppsala verkar ointressant för vårt parti. Nyamko känns rätt för mig också av de tre kandidaterna. En stark kvinna, tydlig och rak i sin kommunikation.

  2. Christer Wilhelmsson

    Tvärtom tror jag. En vändning mot socialliberalismen (som på Bengt Westerbergs tid) + en tydligare klimatpolitik ger er 10-15 %. Ullenhag är min favorit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>