Än en gång blir en politiker hotad

Än en gång blir en politiker mordhotad och den här gången är det Edward Riedl (M) som har blivit det på grund av en insändare. Det finns tyvärr vissa personer som tycker att politiker ska få utstå vad som helst och man glömmer också att dom har familjer som påverkas av hoten. Det är också ett stort hot mot demokratin och ingen ska behöva tolerera hot eller trakasserier på sin arbetsplats, oavsett vad man jobbar med.
Det är också skrämmande siffror att var femte förtroendevald i riksdag och kommunfullmäktige, har utsatts för hot, trakasserier eller våld i samband med sina politiska uppdrag. Jag har själv blivit utsatt för hot och trakasserier och det är inte roligt att uppleva. Men tyvärr är det så att man börjar inse att det är vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>