Känner mig inte orolig

Igår besökte Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni Umeå och träffade bland annat våra medlemmar. Det var ett välbesökt möte och hon fick svara på många frågor. Som vanligt var hon lysande och jag är inte orolig att hon ska lyfta partiet. Vårt landsmöte i höst kommer också att bli viktigt, för där fastställer vi vår politiska agenda, som också är en grund på vad vi går till val med.
Nu är det också lång tid fram till valet 2022 och det kommer att hända mycket fram till dess. Men om jag får spekulera, så tror jag att vi inte kommer att ha några partier över 20 procent nästa val. Om man ser till socialdemokraterna så har man snart halverats sen valet 1994 då man hade 45,2 procent och i de senaste opinionsmätningar 2019, så ligger man runt 24 procent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>