Sverigedemokraterna fortsätter att agera konstigt!

Sverigedemokraterna fortsätter att agera konstigt i kommunen. Senaste kommunfullmäktige hade man en massa synpunkter på satsningar som görs i kommunen. Man skjuter på alla partier, men själva har man inga ekonomiska förslag, på hur vår välfärd ska finansieras i kommunen. Man hade inte ens ett eget budgetförslag när kommunens budget togs i juni, utan man valde istället att lägga sina röster på arbetarpartiets budget. Om man inte har egna ekonomiska förslag, så tycker jag också man ska vara försiktiga och kritisera andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>