Nu väntar ett hårt arbete!

I helgen var det Liberalernas landsmöte och det man kan konstatera är att det gick partiledningens väg. Det blev också många förändringar i partistyrelsen och det känns bra. Ett stort grattis till Nicke Grahn från Dorotea som kom in i partistyrelsen!
Nu väntar ett hårt arbete både för partiledare och den nya partistyrelsen och den stora utmaningen nu är att lyfta partiet och få väljarna att komma tillbaka till partiet. Nu är det lång tid fram till valet 2022 och jag känner ingen oro över att Liberalerna kommer att lyfta i opinionsmätningarna. Men det krävs ett hårt arbete av alla och det gäller även oss ute i landet. Jag har också ett stort förtroende för Nyamko Sabuni och vet att hon kommer att lyfta partiet

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>