Välkommen in i politiken.

Jag satt och läste i Vk under rubriken tyck till om Bjurholm.

Det är roligt att det är så många som tycker till och kommer med förslag till förbättringar. Mindre roligt är det att så få sätter ut sina namn under sina tyckanden.

En sak som vore väldans mycket mer roligt, vore ju om alla som vet vad som ska göras, eller borde ha gjorts verkligen tog tag i saken och försökte göra något åt det.

Det var det som gjorde att Jag själv började inom politiken en gång. Nu är det lite mera tungrott än man tror att få något att hända politiskt, det är många kvarnar som ska mala en fråga innan den är redo att sättas i verket.

Därför är Ni välkomna på nåt av dom möten som partierna i Bjurholm har, som regel före varje Kommunstyrelse och säga er mening där. Jag tror säkert att alla partier i kommunen välkomnar er med öppna armar, oavsett om Ni är röda,gröna eller blå.

Så min uppmaning är; ta kontakt med någon politiker som Ni känner och hör efter när nästa partimöte är. Det viktiga är inte VILKET parti ni engagerar er i,utan ATT Ni engagerar er.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>