Juholts avgång.

Så har det väntade hänt,och säga vad man vill om Juholt,men seg är Han. Har man fått utstå så mycket spott och spe men ändå inte vikit sig så är man trots allt värd lite beundran.

Holmlund vill ha någon som kan föra ut Sossarnas politik lite bättre, men tänk om det är just det som är problemet, Dom kanske inte har bättre politik att föra ut. Och den politik dom har kanske inte går hem. Man kan inte bara klaga och smutskasta Alliansen och anklaga dom för att göra fel och fatta fel beslut hela tiden.

Man måste försöka tala om vad man kan göra bättre själv, och framförallt hur ska det finansieras dom saker man för fram. För det är trots allt så att Sverige går bra och är ett av dom länder i Europa som har en stabil ekonomi,och det är trots allt 6år sen vi hade Socialdemokratiskt styre, så Jag tror inte att dom kan ta åt sig så mycket av äran till det.

En kommentar

  1. leffe

    Med tanke på din partitillhörighet o fd partiledare o nuvarande så är stor humor det du skriver..;)))))

    o off the record..jag är inte sosse….*L*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>