Microparti

I dag på fullmäktige fick JAg äntligen reda på vad vi är, C,Fp och Kd. Vi är micropartier. Tack Dagmar,Socialdemokraternas ordförande i Bjurholm, för att Du upplyste församlingen om det.

Hon tyckte att Vi proportionsenligt hade för mycket att säga till om i Bjurholm,men saken är den, att vi tre partier är lika stora ihop som sossarna är.Nu är Hon ju väldigt väl medveten om detta eftersom det inte är första gången det nämns. Och Jag kan ju samtidigt förstå att det infinner sig en viss frustration mär man ständigt får slå ur underläge.

Men vi måste ju acceptera spelreglerna, Vi är en allians även i Bjurholm. Röstar man på ett av våra partier så vet man att man även röstar på alliansen. Jag vet också att det var sagt med en liten glimt i ögat, och visst är det kul när man får lära sig ett nytt ord.

Så nästa val kära Bjurholmare, Rösta gärna på ett av era Micropartier!!

3 kommentarer

  1. Wolfgang

    Du tog det på rätt sätt Ronny, med humör.
    Men det är klart att Bjurholmarna är välkomna att prova något nytt recept efter nästa val.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>