Allt är en fråga om prioritering!!

Vad ska en politiker egentligen prioritera?

Det är nog en fråga som många har ställt sig, vare sig man är politiker eller inte. Ska man försöka klänga sig kvar vid makten och försöka vara "politiskt korrekt" i alla lägen??

Eller ska man försöka föra fram den politik som partiets gräsrötter och folk i gemen anser att man bör föra??

Det borde väl inte vara en alltför svår fråga att svara på tycker man ju.

Men faktum är, att om man vistas i en omgivning där alla säger vad dom tror att folk förväntar sig att dom ska säga, då sitter man till slut och svamlar om saker som ingen egentligen kan stå för,annat än i den församling, som alla tror, att dom svamlar om saker som folk tycker att dom ska svamla om för att få deras röst. Men ändå inte!!( Hänger ni med??)

Nä inte jag heller, så varför inte försöka med att tala klarspråk då. Om en politiker anser att deras parti inte för väljarnas och medlemmarnas talan, då anser jag att den politikern är i sin fulla rätt att rösta efter sina medlemmars/ väljares vilja. Oavsett partifärg.

Därför Norrländska politiker i Stockholm eller var ni nu befinner er, -Rösta Norrländskt och bry er om er landsända!! För det är trots allt väljarna häruppe som ger er erat mandat!!

6 kommentarer

  1. östen högman

    Jadu Ronny – den frågan har jag väntat rätt länge på att centerpartister utanför Stockholm skall ställa. Men eftersom jag känner rätt många kloka ocg pragmatiska centerpartister i många delar av landetvet jag att du inte är först att undra. Men ingen törs ställa den högt.
    Kanske någon däruppe är rädd att tappa en taburett.

  2. Ronny Jonsson

    Svar till östen högman (2012-11-01 21:52)
    Ja.eller hur Östen. Men om man öppnar båda ögonen så ser man att det gäller alla partirepresentanter,även dom som har ”repskapet” som allenarådande religion.

  3. östen högman

    Repskapet?????
    ………………………………………………..

    …..och en annan fråga. Hur länge har Moderaterna nu lyckats förhala den regionalpolitiska propositionen?
    1, 2, 3, 4 år?
    Är det inte så att M, nu försöker att ta över den för centerpartiet så viktiga frågan?

  4. Ronny Jonsson

    Svar till östen högman (2012-11-02 09:23)
    Ja jag säger inte att du har fel Östen,bara att man måste se åt båda hållen.Man får aldrig vara blind för dom fel och brister som finns i ens eget parti,oavsett vilken färg man tillhör.Problemet är att få dom höga hönsen att inse det.

  5. östen högman

    Min tro är att klarar man inte ut detta när man har regeringsmakten, är det ju inte heller meningsfullt att inför valdagen sätta upp frågan ”övriga landets” överlevnad på dagordningen.
    Min tro är att (s) tillsammans med den centerrörelse som finns utanför regeringskansliet skulle kunna ge det Sverige, som finns utanför storstäderna, en ny framtidstro.
    Ni har hamnat fel, och framförallt har ni fått en nyliberal partiledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.