4 fel kan aldrig bli 1 rätt!!

4 Fel kan aldrig bli 1 rätt oavsett hur mycket man tror det. Nu ska Dom flytta vargstackaren i Junsele en fjärde gång.

Priset för den vargen kommer att nå långt över 10 miljoner när man räknar ihop slutnotan, om man räknar ihop alla kostnader. Man kan ju tycka att det kanske skulle gå att använda Dom lite bättre.

En Varg är en Varg, och gör som Vargar gör. Det är något Vi inte kan ändra på,antingen accepterar Vi det eller så gör Vi något åt det. Att flytta den stackaren kommer inte att hjälpa,minns mina ord. Det är bara en temporär lösning.

En sak Vi borde fråga oss är, Vi har inte råd att ha skolor i relativt stora byar i Vännäs, Vi har inte råd att ha en ambulans stationerad i våra inlandskommuner,är det så att våra skattepengar går till fel saker? Hur kan Vi ha råd att låta en Varg kosta så mycket när Vi inte har råd med det? Och när Vi har uteliggare i våra städer??

Jag tror det är dags att omprioritera lite!!

 

3 kommentarer

  1. Johan

    Bara att instämma med Ronny. Varglekstugan har redan kostat mer pengar än vad vårt samhälle tvingats ”spara” genom att lägga ned skolor och ambulanssjukvård. Skamligt tycker jag.

  2. Ann-Charlott filipsson

    Bra skrivet Ronny!
    Det känns så himla fel när en varg får kosta mer än en människa. Den är ju inte så himla unik heller. ryssland har hundratusentals vargar som inte är släkt med de vi har här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>