Nu ska Vi vara ”Liberala”

Att ett ord verkligen kan ställa till det.

Om Jag säger att Centern är ett humant, generöst, givmilt, överseende och  företagsamt parti, då skulle Lennart Holmlund med fler säga att Vi skröt och skulle ta och lugna oss lite.

Tar Vi in ordet Liberal bara så där, då har Vi ändrat värderingar och står inte längre för det som Centern alltid i alla tider har stått för, nämligen en generös och människovänlig politik.

Slå gärna upp ordet Farbror Holmlund, och erkänn sedan att Socialdemokraterna inte står för detsamma.

Att ordet sedan uppfattas olika är inget som går att göra något åt, Jag röstade själv emot att införa det just därför att det är ett ord som inte alltid uppfattas som vad det egentligen betyder. Men som sagt, slå upp ordet och säg sen att Du inte är liberal. Jag tror att Dom flesta skulle bli glada om någon kom fram och sa att, Du är verkligen en frikostig och föredragsam människa.

En av de största behållningarna från stämman var orden från en klok man som sa ungefär så här, Utgången av kommunikation, beror på vad den Du pratar med hör, inte vad Du står och säger. Tänkbara ord tycker Jag. Något som Jag tycker det är konstigt att politiker som har det som yrke, inte har begripit.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>