Mobiltäckningen

En ledande Socialdemokrat i Umeå, Jo det är Lennart igen, kritiserade igår, med all rätt, mobiltäckningen i vårt län. Och Långvattnet bland andra ställen har värdelös täckning.

Men att skylla det, liksom allt annat ont som händer på vår planet, på Centern tycker Jag är lite magstarkt. Han har nog inte hängt med i rapporteringen den senaste veckan angående kraven på operatörerna som skärpts till.

Om inte täckningen radikalt förbättras, och inga åtgärder ändå tas, då kommer även Jag att delta i klagosången gentemot regeringen och ansvarig (C) minister.

Men att komma med en massa gnäll nu när åtgärder tagits tycker Jag är lite onödigt, vänta med det tills Vi ser vad som händer istället.

Vi är enormt beroende av mobiltelefoni nu, både i tätorten och på landsbygden, och därför kan man ju tycka det vore bättre med överkapacitet istället för det motsatta som nu är fallet på många ställen.

Men som sagt Vi får vänta och se vad som händer politiskt, det är snart valår och många vill ta billiga  politiska poäng, men ta dom där inget händer i så fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>