En del blir aldrig nöjda!!

Tänk att hur vi centerpartister än vänder oss så blir det alltid fel på något vis. Enligt belackare på (s) sidan i alla fall. Ta det här med Norrbottniabanan  som exempel. Regeringen anslår inga pengar till det i budgeten,   Ja det är ju Centerns fel naturligtvis. Vi skulle ju naturligtvis tagit strupgrepp på Borg och Company och tvingat fram det, Vi är ju stora i regeringen att Annie borde ju bara ha kunnat rynka ögonbrynen lite och morrat åt Reinfeldt så hade det varit kirrat. Det bevisar ju enligt S att vi övergett Norrland.

Nu tog vi ett beslut i Karlstad att vi tycker att banan skall byggas i sin helhet, med allt vad det nu innebär.

Ja då hånler ju Holmlund och tycker att det spelar ju ingen roll vad vi tycker, vi är ju så små. Och varför tycker Helena Lindahl att det är så bra? Centern sitter ju i en Moderatledd regering och då händer ju ingenting.

Men så rösta på Centern då, ni som tycker att våra förslag är bra, för inte lär det ju hända nått positivt direkt om vi byter regering heller!! Det har vi ju sett i de Kommuner och i vårat landsting som är (s) styrda hur mycket positivt som har hänt. Hur skulle det då bli om de kom i regeringsställning med Miljöpartiet och Vänstern?

Nä som sagt, tycker man att Centern är för små för att kunna genomföra något bra, så är det bara att rösta på oss. För det finns inget parti som har ett bättre program för landsbygden och Norrland!!

Nu säger ju Sossarna i och för sig att dom ge pengar till landsbygden, med sin högra hand, MEN!! Se då vad dom gör med den luriga vänsterhanden!! Där tar dom tillbaka mer än vad de gett med den högra! Följden blir i den nedre kolumnen, att med röd politik blir siffran i nedre hörnet ändå röd för landsbygden. Vi förlorar ändå på det!!

 

En kommentar

  1. Östen Högman

    Ronny!
    Det är ingen som tvingar er att vara med på ett hörn i den moderata regeringen. Betänk att Sverige under ert styre blivit det enda land i världen där man får höjd skatt om man blir sjuk, arbetslös eller pensionär. Straffskatt! Såvitt jag har förstått av centerstämman här i Karlstad var ni alla med på att det är rätt…..eller ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.