Sluta fjäska för återvändande IS soldater

Man blir fruktansvärt frustrerad när man hör hur Mona Sahlin mfl. diskuterar och funderar kring återvändande terrorister som deltagit på IS sida.

De har mördat plundrat våldtagit och sprängt historiska byggnader och minnesmonument, och vad får de för straff när de kommer ”hem” till Sverige??

Jo!! De ska få jobb och bostäder och hjälp till mental sjukvård och en statlig ersättning!!

Och vad får de soldater som i sitt dagliga jobb ställt upp på de åtaganden som Sverige åtagit sig, som riskerat livet dagligen dags och försvarat de humana rättigheter som Vi värnar om, som i sitt jobb försökt hjälpa de som måste stanna kvar därnere och inte har ekonomisk möjlighet att fly kriget?

De får nätt och jämt ett tack ska du ha. Sedan förväntas de klara sig själva.

De som ställde upp och tolkade för Svenskarna därnere lämnades åt sina öden efter fullgjort uppdrag, trots att de hotades till livet och en del miste det för att de hjälpt våra Svenska trupper därnere. DE fick ingen hjälp till varken mat, husrum, resa eller något annat. De kastades likt överblivet skräp och lämnades att klara sig själva.

Att vi lever i ett samhälle där fångar får kosta mer än våra äldre, där kriminella tas om hand på ett bättre sätt än de som värnar om våra egna värderingar och att det dessutom ska betalas av oss andra, det börjar bli lite väl magstarkt!!

Sverige är ett av de länder som IS har starkast stöd i, ska vi tolerera det??  Vilka signaler sänder vi ut till omvärlden när vi resonerar på det här viset?? Sverige försöker att komma högre upp i hierarkin i bla. FN, men vilka ska vi skicka och vilka skickas? Ska vi behöva stå och skämmas inför omvärlden för att Sverige fjantar med kriminella, föder och ger dem husrum när de begått krigsförbrytelser som i många länder skulle straffas med långa fängelsestraff och ibland med dödsstraff??

Vi måste helt enkelt börja reagera mot sådant flum och låta de som styr och yttrar sig på det här viset veta att det inte är OK.

2 kommentarer

  1. Eva

    Detta tror jag är det värsta och vansinnigaste förslag som har kommit från Sveriges politiker! Har dom helt tappat huvudet, Tror dom verkligen att den kompetansen finns som kan omvända IS terrorister till vanliga liv? Det är ju kriminella, har begått det värsta brott som tänkas kan. I tillägg ska Sverige ta imot flyktingar från samma område där dessa barbarer har härjat! Ska IS terroristerna umgäs med människor vars anhöriga IS bödllarna har dräpt? Tala om och kränka folk, det är ju som att Norge skulle ha förlåtit alla nazister för det dom gjorde mot judarna och andra minoriteter under 2:a världskrigen? Jag tror jag siterar en norsk kommentar”Sverige har blivit så självgod og politisk korrekt at det er en mental lidelse i nation” Det är ju också som du nämner ett hån mot alla soldater, organisationer, tolkar som stått upp för Sverige. Man skämms ju!

  2. Jan-Erik Vahlström

    Dom skall väl ha hjälp att bygga upp celler i Sverige för att skapa ett svenskt IS. Har man åkt och begått dessa våldsamheter så har man förverkat sin rätt att vara svensk medborgare. Vi har ju en skock sovande politiker. Svenska försvaret har dom i stort sett helt utraderat och man välkomnar dessa is-krigare tillbaka med mat och husrum och vård samt säkert pengar så dom klarar sig. Är det detta som vi skall belöna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.