Hycklarna visar sitt rätta Jag!!

Det Vi ser nu i USA är ett skrämmande bevis på hur den mänskliga naturen fungerar.

Först tycker Jag det är lite märkligt att ett land med så mycket människor inte kunnat få fram EN kandidat som man kunde enas om, EN kandidat som hade kunnat ena och styra ett av världens viktigaste länder.

Men vad som är mer skrämmande är hur folk reagerar. Samma människor som före valet hånade och belade Trump och hans anhängare med anklagelser om att De troligtvis skulle ta till våld vid en valförlust, att De inte skulle acceptera ett demokratiskt valresultat. Att de var människor som inte skulle reagera civiliserat. Samma människor gör idag precis det som var så avskyvärt,om den andra sidan hade gjort det,

Dessa människor som före valet ville ge sken av att vara lite ”bättre”, lite mer civiliserade, och lite bättre vetande än motståndarna, De accepterar nu inte ett demokratiskt val som efter vad Vi vet och kan anta har gått rätt till.

Detta är hyckleriets och dubbelmoralens rätta ansikte som Vi ser. Och tyvärr är det nog inte isolerat till USA, det är så Vi människor fungerar. Tro inget annat. Vi har sett det tidigare genom historien,och Jag är ledsen om Jag raserar några illusioner för någon.

Jag tror tyvärr att Vi skulle se samma sak även i vårt land om något liknande skulle hända här.

Till sist är Jag inte säker på att Trump är fullt så dum som det framstått som. Se bara på det den karln har gjort i sitt liv. Man kan inte vara fullt så korkad om man lyckats med allt som Han gjort. Jag tror Han kommer att låta lite annorlunda nu när det är ”skarpt” läge.

Det är nog som vanligt med politik, det enda facit vi har att tillgå är tiden. Det är först när 4år har gått som Vi kan se hur det gått,hur Han lyckats och uppträtt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>