Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ingenting förvånar mig längre…

Alliansfritts Björn Fridèn skriver…

Februari 16, 2010 – M gör vågen åt nya sjukförsäkringen( på riktigt)

 

 

Läs också Peter Anderssons blogg "Med rätt att tycka"

När moderater gör vågen för sämre sjukförsäkring läggs en grund för valnederlag

Betyder detta att man äntligen nått botten? Man kan ju alltid hoppas, men förmodligen inte…

Snake

3 kommentarer

  1. skitttrött på alltihop

    Ingenting förvånar mig heller när det gäller ditt bloggande. Du raderade nyss din blogg som håller KG Abramsson och Fjällstedt om ryggen. Förolämpningar och förtal är kan alltid vara åsikter och tolkningsfrihet råder till dess kryckorna ligger i högar omkring.
    Klart som korvspad rikspolitiken ska hängas fram för och balansera sossarna i Vma som är på fallrepet moraliskt. RESPEKT??? Den tråden på sossarnas VB-blogg ger dig guldstjärna i KGs lag.

  2. Kristina Norman

    Svar till skitttrött på alltihop (2010-02-16 23:27)
    Den minnesgode vet att jag har bett folk att inte nämna personer som inte deltar i diskussionen vid namn eller initialer i min blogg. På VB kan man gå in och plocka bort enstaka kommentarer själv.( ”dumtunnan” kallar jag det, men funktionen heter ”karantän”) På VK – bloggen har jag inte hittat nån sådan funktion, så jag har skrivit till VK och frågat om dom kan filtrera bort sådana inlägg. Jag vet dock inte om det fungerar, och jag har inte fått nått svar från VK ännu.

  3. Kristina Norman

    Svar till skitttrött på alltihop (2010-02-16 23:27)
    forts…När jag så fick ett mejl från en person som på detta vis omnämnts, som bad mig ta bort detta så gjorde jag personen till viljes då jag förstår personens dilemma. Jag tog bort hela bloggen eftersom jag inte kan / vet hur man tar bort enstaka inlägg. Men naturligtvis ska jag ha skit för det också. Till ”skittrött på alltihopa” har jag bara en sak att säga. Läs inte min blogg eller över huvudtaget bloggar som du blir så trött av. Läs nått som faller på din läpp istället, så mår du mycket bättre och slipper spy galla på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.