Ruggugglans näste...

Funderingar och eftertankar

Check out…

…. kan betyda flera saker men just idag betyder det för mig att stanna där jag vaknade och ta det very very easy hele dagen…. möjligen kanske kanske kanske jag får för mig att jag ska förflytta mig de 7 stegen ut på balkongen där min solstol står uppställd beredd…  Möjligen kan man sitta där idag utan att få små isklumpar i huvet. Dom borde ha tinat bort vid det här laget

Det enda jag ska göra idag som omväxling till tv-tittandet  och den braiga boken  och korsordet är  att läsa igenom socialnämndens bibba inför den kommande nämnden på onsdag. Vi har gruppmöte i morgon kväll och då kan det ju vara bra om man har bildat sig en uppfattning om sakernas tillstånd.  jag matlagning och disk sköter sig väl inte själv så det lär jag hugga in på också men i övrigt tar jag verkligen vilodagen på allvar idag…

 I mitt huvud planeras hur jag med enklaste medel ska klara av all den vårstädning som förväntas och som börjar vara  rent akut nödvändig. En del kan jag nog få hjälp med men, mitt ego och min tjurskalle vill ju gärna göra en insats själv…

Försöker hitta uppgift om när reprisen på Let’s Dance går  Missade programmet  i fredags. Men egentligen var det ingen större katastrof, för detenda som är lite roligt iår är klänningarna… eller kankse man ska säga bristen på klänningar… har ju hunnit se några riktiga skräckexempel… en bikini med några skira tygslarvor och lite paljetter… jag menar… när dansarna tittar sig i spegeln … Ser dom inte hur dom ser ut ??? Vissa kreationer som dom tar på sig kan inte med den bästa vilja i världen kallas för klänning… Draperade tygstycken utan så mycket som en söm… Visserligen ska det väl vara lite maskeradkostym av det hela men herregud …

Ja … nu har tanten, som är under utveckling inuti mig, klagat färdigt… Ha en trevlig söndagseftermiddag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>