Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Sommar, sol och värme…

… Gör gott i en sliten ruggugglas själ.

Jag har planerat en del skojiga saker framöver och har börjat packa för nästa event. En resa till Stockholm i 10 dagar för att hälsa på älskad pigo och bästaste vännerna. Några har jag inte träffat IRL på flera år och det ska bli verkligen skitkul att träffas och få uppdatera oss. En helgtripp till en ö ute i skärgården med finaste nästankusinerna ser jag också fram emot som fan.
Börjar landa i mitt nya liv och känna lugnet i mig själv.
Reser mig sakta men säkert ur askan och ruinerna.
Det som inte dödar det härdar.
Inser att jag har varit väldigt obalanserad ett tag, men vad annat är att vänta vid ett dråpslag som det jag har gått igenom.
Så här i efterhand kan man kanske tänka att -” Hur dum är jag som inte har anat nått? ” …men jag tänker inte gå den vägen. När man älskar någon så sätter man sin tillit till objektet för sin kärlek. Så är det bara. Mycket har sagts som inte borde ha sagts … Mycket har hänt som inte borde ha hänt.
Vad hjälper det att grämas över det?
Jag hoppas det funkar för honom, han som var min själs älskade. Han är pappa till mina barn. För det kommer jag alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta för honom. I övrigt har jag inget mer att tillägga nu. Jag går vidare och gläds över den frihet som detta för med sig för mig. Nu ska jag leva det liv som jag vill leva!
image

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.