Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ja, hörni….

… Ruggugglan fortsätter sina eskapader.
Den här gången blir det återigen en resa till Stockholm med finaste och hennes dotter. En konsert med The Fooo (?) är huvudmålet, men vi hinner nog en hel del annat också. Grönan, Skansen, träffa vänner… Sen hinner vi precis hem och packa om väskorna och sen bär det av till Medelhavets strand. Har börjat nedräkningen nu och jag längtar som fan…. Det ska bli så skönt!

Tänk vilka möjligheter som ramlar in på en , bara man är öppen för det!
Jag kunde ju tex ha tänkt( vilket egentligen hade varit mera likt mig ) :
– Nä fan, jag har inte råd och så hade jag fått stanna hemma och trycka i lägenheten och vänta på att tiden ska gå. …. Låter inte alls så upplyftande, eller hur?
Istället har jag nu fått möjligheten att uppleva flera äventyr och upplevelser i sommar som gett mig livslust och energi att komma på rätt köl och finna lugnet i mig själv. Och äventyren och upplevelserna fortsätter. Det är nästan löjligt, vad det ramlar in möjligheter nu…. Men jag tar emot med öppna armar och njuter av livet och friheten.

När jag kom hem till min lägenhet, från Stockholmresan i onsdags förra veckan, så kände jag riktigt att … jo, det här är MITT hem.
Så trots att det gick väldigt fort, och kändes nästan löjligt desperat bråttom, när det begav sig och jag skulle hitta lägenhet, så gjorde jag rätt val. Jag kommer att trivas som fisken i vatten här i mitt nya hem. Och det bästa av allt… Det är MITT hem!
Det har jag aldrig haft förut. Ett ställe som har varit bara MITT.
Men bättre sent än aldrig säger dom ju….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.