Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Hade gärna lyssnat på …

 

Den debatten…..

 

http://www.expressen.se/debatt/forklara-hur-du-tankt-jimmie-akesson/

 

 

 

2 kommentarer

  1. Truth4U

    Nu verkar TV och tidningar göra vad som helst för att behålla sin publik och därmed överleva. Det verkligt tragiska är, att SVTs och medias missbruk av sitt informationsmonopol är roten till vår eskalerande utveckling, där Sveriges nu slits isär. Båda sidor i konflikten har sanning bakom sig, men bara den ena sidans sanning får svenska folket veta genom massmedia (om man inte aktivt söker sig fram som jag). Nu finns ett enklare sätt

    Den kurdiske flyktingen och nationalekonomen Tino Salandaji är vår internationellt mest kände forskare om flyktingar. Han öppnade mina ögon, och på hans hemsida http://www.tino.us , försvann min sista tilltro till massmedias påståenden i flyktingfrågan, med massor av känslor, men få FAKTA. Salandaji bygger endast på fakta. Läs på http://www.tino.us så förstår du vad jag menar. Endast sanningar inkl de OBEHAGLIGA! (om flyktingars obefintliga bidrag till vårt samhälle som grupp, låga utbildningsnivå och annat som SD delvis framför) kan stoppa båda sidors pågående eskalering. Då Salandaji framför även dessa obehagliga sanningar (som SD politiskt hävdar) har han i princip svartlistats av SVT och svenska dagspress, men han anlitas flitigt i resten av Europa (och delar av världen).

    Ju mera du vet om orsakerna till människors ställningstaganden (och frustration) i flyktingfrågan, desto mer förstår man varför konflikten bara eskalerar. Att svartmåla SD har man försökt i flera år utan framgång. När svenska folket i sinom tid får reda på SANNINGEN har man nog också lyckats svartmåla sig själva, för SD lär överleva och inte glömma bort att påpeka detta för väljarna. Så läs några sidor på http://www.tino.us, så förstår du djupet i nu pågående konflikter, där alltför många lögner (det är hårt att skriva så, men det är faktiskt många lögner som spridits av SVT och politikerna) fortfarande sprids som vedertagna sanningar. Dessa lögner omnämns aldrig i svenska massmedia. Tror du mig inte? Läs tino.us

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Om det nu var så att Sd tyckte att det var så viktigt att ”rätt” information kommer fram, så borde väl en debatt av den här kalibern varit lika välkommen hos Åkesson som hos Shekarabi?
      Så är icket fallet uppenbarligen.
      Beträffande din uppmaning om att studera hemsidan du har länkar till, instämmer jag i Magnus Johanssons kommentarer (i Magnus blogg) om densamme.
      Jag vill dessutom tillägga hur oerhört illa berörd jag blir av de åsikter och påståenden som han sprider. Som jag dessutom uppfattar som hans ÅSIKTER och inte som faktaunderlag. Och jag kan inte låta bli att tänka att om någon är grundlurad, så är det nog du…tyvärr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.