Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Läste på FB …

Det klagas och gapas om sossar å vänstervridna idioter mm..
Tack vare dessa och tidigare ”vänsteridioter”, har du gått gratis i skolan och fått lunch där också. Dom har även sett till att du fått gratis läkarvård fram till 19 års ålder. Samma med tandläkare då. Och om du haft krångel med hur tänderna varit placerade i käften, har du fått en gratis ”riktning av garnityret. När du sen förhoppningsvis fått ett jobb och råkar bli sjuk, har åter dessa ”vänstervridna idioterna” varit framme och ställt till så att du får sjukpenning. Blir du förälder sen nån gång i livet, så är det samma sorts vänstervridna idioter som tyckt att du ska kunna vara hemma ett tag med din son/dotter medans dom är liten. Nu finns det ju barn som blir sjuka! Och då har domdär jävla(se tidigare negativa upprepning) varit så fräck och ställt till det så att alla ska kunna ta hand om sitt sjuka barn.. 5 veckor är på tok förlite tycker jag, men om domdära bra högerpartierna fått bestämma hade du inte haft semester!!
Pension! Haft nån fundering på hur den kom till?? Samma där igen! Vänstervridet som faan! Och om du blir långtidssjukskriven! Då fick du vara det tills du blev frisk eller dog. Allt enligt samma klientel. Nu har ju dom braa högerpartierna sett till att cancersjuka ska arbeta, och är du inte frisk när försäkringskassans läkare i Lund, tycker att du är frisk, så tough shit! Du ska jobba oavsett.
Äldrevård! Oavsett vad dom bra blå till höger säger, så var det dom där jävla vänstervridna, som införde det också! Så du slipper ha mormor, farmor, farfar och morfar boendes hemma hos dej på ålderns höst!
Vilket djävla pack va!?

 

Mhm…. !

7 kommentarer

  1. Basic Rules

    Lite knepigt för dig att försvara kommunister, ja du vet V, VP, K. Partier som ni ständigt förlitat er på !
    Ni har ju infiltrerats av dessa vänsteromvänstertelement förr.Men du verkar nollad i ämnet eller är själv ett…
    Jag kan utan att tveka säja att M och S har mer gemensamt än V !(förutom höjda skatter) Och det säger jag som f.d. M.
    Försök Kristina släppa partiretoriken, den ger inget till dig som person, man blir bra insnärjd och begränsad i sitt tänkande, men du kanske aspirerar som kommunalråd ?

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Det är väl väldigt få idag levande vänsterorienterade personer som bekänner sig till den ursprungliga kommunismen. Vänstern idag står för rättvisa förhållanden och ett jämställt samhälle … för alla. Så där är DU helt ute och cyklar.
      Själv är jag socialdemokrat på den yttersta vänsterkanten, och stolt över det.
      Socialdemokratin har under en lång period liberaliserats, men jag upplever nog ändå att vi nu är på väg åt ett håll som mera stöttar det kärnuppdrag som vi ska stå för. Nämligen rättvisa, solidaritet och jämställdhet åt alla. Det är BRA!
      Det som är det stora hotet idag är dom mörka högerextremister, fascister och nazister, som sprider sitt har och främlingsfientlighet. Det är något som skrämmer mig och får mitt skinn att skrynkla sig.

      Jag skulle aldrig vara så förmäten så att jag skulle kalla dig för ”nollad” eller nått dylikt, för att du hyser en annan åsikt om vilket vägval vi ska ha i politiken. Min mamma lärde mig bättre än så.

      Jag konstaterar bara att jag tycker att det är alldeles utmärkt att den här regeringen uppmärksammar och åtgärdar de orättvisor dom har varit och har uppstått i allt högre grad i och med den förra regeringens nedrustningsfrenesi av vår välfärd.

      (…och jag har inga aspirationer på att bli kommunalråd. Det finns andra som är betydligt mera kvalificerade för den posten.
      Blir lite full i skratt av det påståendet om jag ska vara ärlig..)

  2. Basic Rules

    Lever vi i samma värld – ett parallellt universum som man kan fly till är bekvämt då inte verkligheten räcker till, är alltid en psykologisk utväg som upplevs viktig. En sak är säker detta är nog den sämsta regering, som Svea Rike skådat, det fanns ju en Ullsten en gång i tiden, men det var så länge sen. Om du lyfter blicken så är det knappast nassar som terroriserar vår värld. Utan islamister som ni även sossar har så svårt distansera er i från. Varför ? Självfallet ska alla som hotar vår land, säkerhet inre och yttre ”motarbetas”. Men att som Mona – relativisera terror(inre och yttre) till att då omg prata om några nassar i Borlänge, det är Oansvarigt! Tack och lov försvann tanten.
    Regeringen har gjort två saker rätt, öka anslaget ill försvarsmakten och stängt gränser för ohejdad invandring !

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Vem som ska lyfta blicken kan vi nog diskutera länge om.
      Vi ska självklart ta avstånd från terrorism, våld och hat. Vi ska inte distansera oss från våra medmänniskor i generella termer som den du ger uttryck för. Det är för mig en djupt obehaglig inställning, som jag tror bygger på rädsla i grund och botten och jag kan inte se hur den Hjälpa till att bygga vårt samhälle starkare.

  3. Basic Rules

    Du har valt en fiende som inte finns, ditt resonemang är totalt obegripligt nonsens kring medmänsklighet etc. ett utfall av ngn form av ryggmärgsreplika, det känns bättre så tydligen.
    Du svarade inte på frågan, varför denna mjäkighet kring islamister, beror det på er samarbetspartner MP ?! Du har möjlighet göra skillnad nu ”my Lady ”, det är trots allt bara kommunalrådsposten som står på spel, så PK attityd undanbedes. Dina S – välare skulle med en signifikansnvå på 95 % UPPSKATTA DETTA !

    • Kristina Norman (inläggsförfattare)

      Jag har inte valt nån fiende.
      Och jag förstår definitivt inte ditt resonemang heller. Avslutar därför denna dialog som känns helt meningslös.
      Lev väl !

  4. Basic Rules

    Det är viktigt kunna sin historia och dra lärdom .
    Då kommunikation inte är möjlig, så avslutar jag mitt deltagande, att det ska vara så
    svårt tänka ”utanför boxen” gör mig beklämd över det politiska klämtet i Vilhelmina !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.