Särboliv med barn

Igång igen

Ja det var ju ett bra tag sen man skrev i denna blogg, i dagsläget lever jag särbolivet än men bor med barnen i Storuman i en 4a. Sambon jobbar borta i Sundsvall, jag är mammaledig och försöker studera på distans lite tungt man de ska nog funka ändå.

Jag har bra barn som hjälper till med små saker och hjälper till med sin lillebror som dom är väldigt mån om. Jag har hittat bra vänner här oxå som har barn och våra barn leker bra tillsammans och det mår man bra av.

Mina dagar är för det mesta lik varandra, men ibland vill man bara dra täcket över huvudet och inte inse att det redan är morgon. Men dom stora killarna kan verkligen visa att det är dags nu. Dom helgerna eller kanske nån vecka då gubben är hemma så försöker vi hitta på nå tillsammans alla. Men det är inte alltid som der blir som vi hade tänkt det 🙂

Denna helg har vi lite projekt och jag ska se till att de blir gjort, det ska åkas till Lse lämna och hämta saker och sen ska man göra klart lgh:en så den bli som ny. Så ny den bara kan kännas. Sen fyller snart den mellersta sonen år och då blir det kalas då måste som allt va klart.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.