Livet ur en tågpendlares perspektiv

Vackra rosor pryder husets hjärta, nämligen…

Av , , Bli först att kommentera 2

Från mobilen

Vackra rosor pryder husets hjärta, nämligen köket, rosor vi fått i inflyttningspresent av fina Helena. Huset känns redan som hemma, jag har bara lite svårt att förstå att det är vårt hus, men livet på landet passar oss alldeles utmärkt bra! :-)

Bli först att kommentera

Ska vi plocka äpplen i min trädgård? Flytten…

Av , , 1 kommentar 1

Från mobilen

Ska vi plocka äpplen i min trädgård? Flytten har gått och vi njuter för fulla muggar. På två dagar har vi dessutom haft mängder med trevligt besök. :-)

1 kommentar

Vi njuter av sommarens sista varma sommardagar,…

Av , , Bli först att kommentera 2

Från mobilen

Vi njuter av sommarens sista varma sommardagar, min katt och jag. Hon älskar att ligga i solen ute på balkongen, och helst på rygg. Hon är hela 13 år gammal, uppfostrad som en hund och hon är världens mysigaste katt. Fast å andra sidan så är jag ju ganska partisk också. ;-)

Bli först att kommentera

Dagens fynd på Returmarknaden på Gimonäs….

Av , , Bli först att kommentera 1

Från mobilen

Dagens fynd på Returmarknaden på Gimonäs. Jag älskar att tända ljus och nu när mörkret åter är tillbaka på kvällarna myser jag gärna med ett, två eller sju värmeljus tända. Just nu njuter vi av semestern och packningen inför flytten påbörjades igår. Vilket också innebär rensning, STORRENSNING. Första men absolut inte första svängen till ÅVC gjordes tidigare idag. Vi passade även på att gå in på Returmarknaden och titta efter lite möbler. Och nog finns det en hel del som man kan fynda. Som vi längtar… :-) Nä, nu ska jag fortsätta njuta av semestern. Hejsvejs!

Bli först att kommentera

En morgonpromenad tidigt en solig och fin…

Av , , 2 kommentarer 1

Från mobilen

En morgonpromenad tidigt en solig och fin söndagsmorgon gör susen för kropp och själ. GOD MORGON! :-)

2 kommentarer

Tre veckor kvar till flytt. Trots att vi…

Av , , 2 kommentarer 1

Från mobilen

Tre veckor kvar till flytt. Trots att vi INTE ska flytta till det här slottet så känns vårt röda lilla hus med vita knutar som ett slott för mig. :-)

2 kommentarer

Vuxenpoäng…

Av , , Bli först att kommentera 0

…är att ha egen mailadress och kunna logga in på intranätet hemifrån. Tycker jag ialla fall. Jag har några timmar att ta igen, och då är det ju perfekt att kunna ha kompetensutveckling hemifrån, men det får bli sen, efter semestern.

Två dagar kvar att slå ihjäl. På fredag kl 17.00 har jag semester i TVÅ hela veckor! Åh, vad skönt jag ska ha det!

Nu är det natta kudden som är planen!

SOV GOTT!

Bli först att kommentera

Harry Hole är tillbaka! Och han håller mig…

Av , , 2 kommentarer 2

Från mobilen

Harry Hole är tillbaka! Och han håller mig sällskap till och från jobbet. Det är svårt att slita sig och jag längtar efter att få inta ryggläge nästa lördag då jag inleder min semester. Ryggläget ska infinnas bredvid en stor hög med böcker. Det, mina vänner, är riktig semester! :-)

2 kommentarer

Fyra nödvändiga ting för att pendlingen till…

Av , , 2 kommentarer 1

Från mobilen

Fyra nödvändiga ting för att pendlingen till och från Ö-vik ska bli så bra som möjligt; Kaffe i termosmuggen, musik i öronen, en bok i handen och tågkortet till konduktören. 14 dagar kvar att jobba innan jag får två veckors semester. 35 dagar till flytt. Som jag längtar. Ha en skön och solig onsdag allesammans! :-)

2 kommentarer

En av mina många sommarböcker. Med en sen…

Av , , 2 kommentarer 1

Från mobilen

En av mina många sommarböcker. Med en sen sommarsemester så gjorde jag en beställning av en hög böcker. Att pendla mellan Umeå och Ö-vik ger ger mig en hel del tid till att läsa, filosofera och drömma om hösten. Äntligen har vi blivit husägare och inflyttningsdatum är redan 1 september. Det känns hur skönt som helst. Äntligen kommer vi ut på landet. :-)

2 kommentarer