Lars Tankesmedja

Född 56 betraktar och funderar lite från sidan

Heder åt Reinfeldts sommartal,nu har han blundat klart

I dagens sommartal

Tog han upp det läge Sverige befinner sig i.Det finns inte ekonomiskt utrymme för några fläskiga vallöften som S -V -MP lovar. Med dom flyktingströmmar som väntas komma kommer det nog att behövas ca 48 MILJARDER dom närmaste fyra åren. Säga vad man vill om Reinfeldt, men att han är ärlig och vågar ta bladet från munnen kommer att gynna M i denna valrörelse.

4 kommentarer

    • Lars Appelfeldt (inläggsförfattare)

      Vem som gynnas må vara, men han åskådliggör fakta som andra partier ännu ej velat ta upp på bordet. Ju närmare valdagen vi kommer så kommer nog S också med något utspel. Väntar med spänning…..

      • Totte

        Lars Appelfeldt:

        ”fakta som andra partier ännu ej velat ta upp” – vad 17 menar du med detta?! Ett parti som kom in i riksdagen 2010 har formligen skrikit om detta i flera år, men blivit anklagade för rasism och avfärdats som korkade haverister av alla inklusive Reinfeldt själv. M har koll på budget och statsskuld – jo tjena, nu står de med hakorna i golvet.

        Dessutom mörkar Reinfeldt och medierna att asylhanteringen inte är den enda ökade kostnaden, samt att det finns alternativ – t.ex. ändra praxis om PUT till villkorat TUT. Statsministern är ”ärlig” – kom igen!

        • Lars Appelfeldt (inläggsförfattare)

          Tror att du misstolkat vad jag skrivit. Vad jag menar är att samtliga partier utom SD lyft frågor om invandringen och dess misslyckanden med utanförskap etc. Men att nu Reinfeldt känner sig tvingad att ta bladet från munnen och just detta hedrar honom. Om det sedan är för att det snart är val kan du själv spekulera i. Men dom övriga partierna blundar fortfarande,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.