Lars Tankesmedja

Född 56 betraktar och funderar lite från sidan

”SVERIGE” det går fort nu

Sverige idag, ett land att inte vara stolt över. Vad har hänt, och varför?

- En totalt besinningslös invandrings politik. Utan tanke på att integration skall fungera också.

- En total dövhet och en  arrogans mot SD från tidigare och nuvarande regeringar.

-Ett politiskt experiment nu senast med December överenskommelsen.

-Ett land där industriproduktionen stod på topp 2008, sen har det bara gått utför ( Vi är inte ett rikt land längre som vissa vill tro) Några exempel Vattenfall brukar kunna dela ut 5-7 miljarder per år nu, noll kr./ Nordea har delat ut ca 5 miljarder varje år, nu sen regeringen sålt ägardelen 2013 och bränt pengarna 0kr utdelning fortsättningsvis / LKAB delade endast ut 3,5 miljarder i år brukar vara nästan dubbelt. Nu med nästan osäljbar malm samt att 30% av omsättningen brukar komma från Saudiarabien  får vi nog räkna med 0 kr där (Wallströmeffekten). Svenska spel utsatt för konkurrens tveksam till några större pengar där.

Så att brösta upp sig och spela rik är genomskådat, om inget görs får våra gamla trängas med tiggarna utanför ICA, vi får fortsättningsvis höra om skottlossningar och mord dagligen. ( en logisk följd av att man inte kan läsa eller skriva) vad göra? Brottslighet ger arbete 24 timmar om dygnet.

Nu till det dummaste av allt ”köpa ubåtar ( 8,2miljarder)  för att vi är rädda för ryssen” vad ska han med Sverige till? Och om han mot förmodan vill ha oss är gränserna vidöppna, bara att kliva in. Fortsätter detta lands förstörelse ser nog många honom som en räddare i nöden

Wallström” Islamska lagar har inget med islam att göra,(slut citat) man tar fram skärmkudden. När avgår hon, timmarna är räknade.  

Vi får hoppas på KD eller SD.

 

 

 

 

 

    

 

2 kommentarer

 1. Mimmi N

  Hej Lars! Nu har ”alliansen” röstat ned krav på överskottsmål i de offentliga finanserna, allt för att bevara decemberöverenskommelsen. Och de enda som ställde sig emot var SD. Nu går det fort utför med vårt Sverige, titta bara på ouppklarade våldsdåd i Göteborg!

  • Lars Appelfeldt (inläggsförfattare)

   Hej Mimmi
   Kan bara hålla med, känns länge till nästa val. Dö överenskommelsen är ju skickad till konstitutionsutskottet och faller den inte där, bör den falla innan hösten. Med den här utvecklingen skyndar det på med en ny regering, kan nog inte bli sämre för Sverige vad som än händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>