deppig men kan le

 Ja, det blev ju en fin dag idag ändå, tänk om det hade kunnat vara lika fint inuti mig, haft mardrömmar inatt och så känner jag mig tät pga astman… Mardrömmar som gör att man inte får sova gott, astman som gör att man har svårt att andas, ingen bra blandning. 

Igår så hjälpte mamma och mormor mig att börja städa i lägenheten, och jag skulle ha varit dit idag, men jag känner mig inte alls upplagd för sån idag, så jag har bakat muffins och kladdkaka, fyller ju år på tisdag.. 27 år, men det känns ibland som jag skulle fylla 14 och ibland 70… beror på vilken sida av sängen man vaknar på….

Pojkvännen är och jobbar så jag är ensam hemma idag, så efter jag bakat gick jag upp och städade i det som ska bli gäst rum, dammigt va det, och inte bra för min astma idag, men nu är det iaf gjort, sitter mest bara och funderar på vad jag ska göra nu, känner inte för att göra något alls, men då blir man oxå tokig…..

 

Känner mig lite deppig idag, vet inte alls vad det beror på, men sammtidigt kan jag inte sluta le när jag tänker på hur bra mitt liv börjat bli… Lite udda känslor kanske, men alla känslor måste bearbetas annars växer de bara och blir starkare och starkare tills man inte orkar något mer…….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.