Grattis SDU…

…till att Ung vänster och andra vänsterradikala hjälpt er få massvis av publicitet och sympatier genom en motdemonstration på torget. Fem stycken SDUare på hundratalet demonstranter. Att SD och SDU har en förfärlig människosyn ställer de flesta upp på, men vad tror ni skulle hänt om de bara var fem SDUare där? Inget! Ingen skulle ens lagt märkte till att de var i Umeå. Nu får de istället stort medialt utrymme på VKs första sida, SVT nyheter och säkerligen snart Folkbladet.

Det är så fruktansvärt kontraproduktivt.

Och förresten, Vad menas med ”Vi gör kaos med SD” som det står på en av banderollerna? För mig ser det ut som solklara hot om våld. Den synen på demokratin är förfärlig!

Vad tänker ni med? Skärp er! 

 

 

 

7 kommentarer

  1. Marianne R Johansson

    Du tar för givet att det är ung Vänster som är ute och demonstrerar mot SDU? Det står nämligen inte att det var ung Vänster som motdemonstrerade! Men vilka skulle det annars ha varit, för borgerligheten vänder ju inte ryggen och demonstrerar mot sitt stödpart!

    • Thomas Nordvall (inläggsförfattare)

      Det står nämligen rätt tydligt om du bemödar dig kolla på bilderna på t.ex. VK. Det största plakatet står det Ung Vänster på- vilket förstås inte var en högoddsare.

  2. Bergis

    Valvinden blåser till Sverigedemokraternas fördel nu. Vi Sverigedemokrater tar tacksamt emot hjälpen från alla dessa vilsna ungdomar som står på gator och torg och brölar.

    • Thomas Nordvall (inläggsförfattare)

      Tyvärr gör den det. Jag tycker det är fullständigt förkastligt, med den inhumana syn som finns på människor inom SD och dess politik. Jag vet inte varför du röstar på SD- men en för mig är det självklart att medmänsklighet och solidaritet över landsgränserna är grunden för ett gott samhälle. Det tycker jag du också borde ha. Det verkar inte SD stå för.

        • Thomas Nordvall (inläggsförfattare)

          Nej absolut inte! Vi vill se reformer för att fler ska få komma in och etablera sig i vårt land. Inte stänga ute eller kraftigt begränsa invandringen.

  3. patrik

    Skärp dig själv din lilla jävla pissråtta! Du gör inget för att hindra den växande fascismen ditt fega kräk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.