Thyskens Tänkarblogg

God Morgon!

Av , , Bli först att kommentera 20

Det var ett tag sedan jag var ute på bloggen. Det är på grund av att min hemsida tar mycket tid.

Jag tycker om att dricka mitt kaffe på morgonen och att till det bacon och ägg. Gör jag då en macka med kaviar och ost samtidigt som jag tittar på nyheterna. Då är morrgonen bra. I morse hade jag ingen bild på tv:n. Då tänker jag på dom värdelösa mäniskorna som sitter i ledningen för holmsund, obbolas förening. Skiter totalt i oss tittare. Dom skiter i oss. Huvudsaken dom får stort arvode. Dessa mäniskor verkar ha parabol. Dom skiter i oss parabol tittarer. Har sagt det förrut. Säger det igen. Förväntar mej av värdelösa föreningen att svara. Ni vågar väl inte. Bevisar bara att jag har rätt. Synd!

Bli först att kommentera

Internet.

Av , , Bli först att kommentera 18

Igår var jag borta mest hela dagen. Under den tiden(fast att datorn var stängd) Hade jag fått 22 meddelande och alla handlade om att bli medlem i något så dumt att träffa en annan part. Vissa! Spela det här spelet så blir du en vinnare.Hmmm!! tror inte på det!

Nog är internet bra. Att uttrycka sina känslor tycker jag är också okay!

Varför får lycksökare få härja här på internet?

Man undrar!!!!!!!

Bli först att kommentera

Fattig

Av , , 3 kommentarer 5

Ända sedan jag var ung,c:a 16år. Har jag lärt mej och utbildat mej som mattläggare. ja.jag är med i gvk. Om du undrar. Nu är jag snart fyllda 58 år. Har varit utförsäkrad nu ett tag.Måste nervärdera mej själv att gå till socialförvaltningen och där be om hjälp.Vad sociallagen säger, verkar inte som socialassistenter i holmsund(vet inte hur det är i resten av sverige)kan det. Där sätter dom in en ekonom som socialassistent. Personligen tycker jag om jeanet och åsa. Men faktum kvarstår!

Är det rätt kvinna på fel plats.Eller.

Fråga:

Vad säger socialstyrelsen?

3 kommentarer

Holmsund Obbolas TV kanal!

Av , , Bli först att kommentera 3

Nu tänker jag igen. Satt och sappade i går mellan kanalerna. Som vanligt sprättade det i TV:n. TV3 var som vanligt, också borta.Då föll mej en tanke!!. Hur är det med Holmsund Obbolas tv kanal (HOTV). Kan vi kalla dom. HOTV. gick ut och sade åt oss tittare.: Nu går vi över till digitala sändningar. Det innebär, bättre bild och bättre utbud. Hur blev det? Barnen tappade en kanal. Jag som älskar film tappade TV4film. Naturprogrammet vi hade tog dom också bort. Nöjesprogrammen  var är dom. Vi fick en sportkanal till. Nu har vi tre sportkanaler. Från 28 kanaler till 20 kanaler.Är det bättre utbud eller är det högre arvoden som lockar..(enligt svensk lag är förbjudet. (4 års fängelse). Har försökt förut att be dom om en komentar. Men inte.HOTV. Svarar inte. Dom gör som tjuven. Syns inte, ta på natten. Huvudsaken vi får bättre arrvode! KRÄVER AV ER ETT SVAR!!!!!!!!!!

Bli först att kommentera

Klagomål.

Av , , Bli först att kommentera 3

Har sett att dom flesta här på bloggen. Inte alla. Vill klaga om det mesta. Har varit det själv. Fick en besvikelse tillrättavisning. Fick mej att tänka om. Måste vi klaga på allt och alla. Kan vi inte ge beröm någon gång och tillexempel ge vk. beröm för deras blogg. Tusen mer skulle ha beröm. Där ute finns nog en människa som är värd ett lite beröm. Mitt beröm är till!   Gunbritt!  Tack vare dej lever jag än!

Bli först att kommentera

Skotten i Malmö?

Av , , Bli först att kommentera 3

Tänk om det skulle vara så,,, Att det är ett stort gäng på c:a. 25-40 mäniskor, men bara ett gevär och som är så idiotiska att dom tror att ariska rasen skall bevaras. Har dom inte fattat att håller man sig till ett blir det inavel. Förr eller senare blir det så. Tänk själv! Vi behöver utlänningar för att kunna utvecklas. Det gynnas både mrk och dej. Du som är emot invandrare. Är du inavel? Vi svenskar tycker om er utvandrare. eller invandrare.( skulle jag helst skriva.). Du som är emot invandrare. Kommer du från utlandet. Kolla efter så får du se att det är du. Du är också invandrare! Inte kul att höra eller hur?

Bli först att kommentera

Hundar!

Av , , Bli först att kommentera 3

Hundar måste vara det bästa djuret. Det är smarta djur. Hunden var tillräcklig smart att bli människans bästa vän. Visste du om att! Om Vi människor kan känna doften av  ett område lika stort som ett A4 ark. Känner hunden av ett område som är lika stort som en fotbollsplan. Varför finns det då så mycket människor som försöker smuggla in otillåtna varor. Är dom så otroligt dum att dom själv tror på……! Att dom kan lura en hund. Vet inte. Har aldrig gjort det. Kommer aldrig att göra det!

Bli först att kommentera

Om V.K.

Av , , Bli först att kommentera 1

Tack västerbottens Kuriren att ni fins och att ni får låta oss, lilla människan får ge sin röst. Västerbottens Folkblad har inte det. Dåligt av dom! Tycker att ni är en väldigt bra tidning. Jag brukar gå ut på denhär blogg sidan och klaga på det mesta jag tycker är fel. Att klaga på er som jobbar på V.K. Går inte. Ni är så bra. Fortsätt med det.

Bli först att kommentera

Bagarstugan på ön!

Av , , Bli först att kommentera 2

Jag undrar precis som du sa i lokal. tv för några dagar sedan. Komun vill och hade tänkt bygga hus där på ön. Deras stadsplanering ingår att ön i Umeå ska bli ett lyxställe att bo på. Därför passade bagarstugan inte in i deras miljö. Om inte detta hade kommit till vår kännedom. Tror jag att ni öbor i Umeå har blivit överkörda. Jag håller på er. Bevara ön som den är.

Bli först att kommentera

Stal plånbok!

Av , , Bli först att kommentera 1

Läste om hur en man i 56 års åldern, stal en plånbok innehållande 500 kronor av en 89 årig kvinna i en matbutik. Var, har ingen betydelse. Det kan hända i en butik nära dig.

Vad jag tänker på är hur sådana människor är funtade.  Har inte pensionärerna svårt ändå utan att behöva bli bestulen. 500 kronor är väl kanske inte mycket för dig. För en pensionär är det guld värt. kanske sista pengarna hon hade. Har vissa människor ingen moral i kroppen. Kan dom sova gott?

Bli först att kommentera