Tankar efter helgen…

Då var det mådag igen. En helg som alla andra. Man planerar och förväntar sig en sak-men det blir aldrig så som man tror. Det är ju faktiskt bra att det är på det sättet. Tänk va tråkigt om man visste allt i förväg.

Fredag – middag med släkten. 10 poäng, mycket trevligt.

Lördag – missade tidsträningen för Formel 1, tråkigt.(men Hamilton blev i alla fall 2:a – bra start)  Gott lördagsfika + melodikrysset, klarade ALLT!

Jag var på Platagen för att inhandla en blomma. Jag ska återigen försöka mig på att få en blomma att överleva hemma hos mig. Eftersom jag vet att vissa blommor kan vara giftiga för katter frågade jag efter en "kattvänlig" blomma. Jag fick värdefull information om hur man kan tänka som kattägare-att katterna gärna tuggar och äter på växter som liknar gräs. Därför skulle jag köpa växter med tjocka blad. Men det är ju inte lätt i alla fall tycker jag, så varför inte ha en liten märkning som säger: " Kattovänlig" = växt som troligtvis ej blir ofredad av katt. Det slutade med att jag köpte en engelsk pelargonia.

Söndag – långpromenad i blåsten ute vid havet.

Frisk havsluft… underbart.

Klockan 20.30 konsert med Carolina af Ugglas. Köpte biljetter redan i höstas med konserten blev då inställd och gick av stapeln igår kväll.

Men den som väntar på något gott…

Vilka musiker, vilka härligt befriande texter. Precis så som man tänker och känner-inget som känns tillrätta lagt. Synd att lokalen ej var fullsatt. Det är en upplevelse att få ta del att detta. På ett mycket positivt sätt. Det ända minus var att vi inte hade med oss kontanter så vi kunde köpa en signerad skiva.

Ett sånt bra sätt att möta sin publik, sälja skivor, signera och en kram. Kan inte bli bättre när man är ett fan.

En snabbsummering av helgen och ser nu fram emot en vecka fylld av spännande saker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.