Dagen i dag…

Nu är det många dagar sedan jag skrev skrev ett inlägg. Men nu har jag en stund "ledig" innan telefonen ringer kl. 9.00 – ett kundmöte som jag har stora förhoppningar inför. 

Jag har gjort lite av varje bl a skriver jag på en utbildning som handlar om att utveckla sin kreativitet. Det blir mycket research, läsa i böcker, kolla på nätet, skissa och tänka själv hur saker hänger ihop och hur jag ska presentera materialet så det upplevs inspirerande och intressant.

Som tur är har jag en whiteboard på mitt kontor som jag använder till mina brainstorming-tankar. Det blir mycket enklare när jag ritar upp mina funderingar, det blir klart och tydlig hur jag bygger vidare i utbildningen med övningar och faktaupplägg. Mycket stimulerande!!!

Samtidigt som jag skriver och brainstormar illustrerar jag bilder som ska använda mig av. Det är en förmån att själv kunna producera de bilder jag behöver.

Ett exempel på två världsberömda kreativa genier som ska medverka. Dessa bilder är dock naturella och obearbetade.

Inför påsklovet är jag hundvakt till Ralli, den lilla gulliga hunden som tillhör sonen med flickvän.

Ralli är en lättsam och försiktig herre och tycker att katten Olle är något för "gåpåig". Olle blir så glad över sällskap och bara längtar efter att få leka "kull", så som han brukar göra med min dotters hundar. Denna lek är inte lika uppskattad av Ralli som gärna sällskapar med mig. Olle smyger runt och gör "tokrusningar" mot en intet ont anande Ralli som får en liten snabb och inbjudande tassknuff som en lekinvit. Det är otroligt kul att beskåda och lite gulligt från Olles sida som trots sitt överaskningsmoment är noga med att ha sina klor indragna.

Just nu ligger Olle på "vakt" i hallen medans Ralli sitter i vardagsrummet och klurar på hur han obemärkt ska kunna ta sig förbi in till mig på kontoret.

Sex minuter kvar innan telefonen ringer, dax att avsluta detta och mentalt förberda mig. Tillönskar en spännande dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.