Påskkärringar på terapisoffan?

Påsk!

Saknar tiden när barnen förvandlades till gulliga små påskkärringar klädd i "passande" kläder från utklädningslådan. Svarta kajalfräknar med läppstiftsröda kinder (och näsa).

Med anledning av bilden på mina små kärringar, antar jag att jag som mamma tyckte att detta var mycket roligare än vad dom tyckte. Kanske är detta ett av de tillfällen när man som förälder trampar över en gräns som barnen sedan behöver dryfta på terapisoffan. I rättvisans namn lägger jag även ut en bild på mig själv som påskkyckling. Då, tyckte samma barn att jag var pinsam och löjlig, men, det är trots allt ett tillfälle som med jämna mellanrum påminns om med ett leende på läpparna.

Avslutningsvis vill jag bara skicka en hälsning till den som tar emot allas våra önskningar; JAG ÖNSKAR MIG ETT LAGOMT STORT PÅSKÄGG MED MASSOR AV SMÅGODIS!

Jag har fått förfrågningar om hur det gick med min Trisslott. Om jag skrapat den sista rutan och om jag vann något. För er som spänt väntat på upplösningen visar jag följande bildbevis.

Ja, det var det. Men; PLÖTSLIGT SÅ HÄNDER DET!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.