Vardagslycka en lördagmorgon…

Solen lyser… min dotter sitter och fikar och ser på TV. Kärleken snozzar i sängen och om ett par timmar börjar målarkursen. Dessutom är det tydligen frivisning på min favoritkanal; Animal Planet! Detta är vardagslycka för mig.

Jag ska stanna till och köpa VK för att kolla in artikeln om mig och flygrädsla. Jag drömde i natt  vilken bilde de valt och jag minns att jag inte var nöjd. Jag brukar inte drömma sanndrömmar hoppas att det stämmer även nu.

Önskar er en härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>