Tacksamhet…

Godmorgon. Något molnigt i dag, men dock inte så kallt. Förhoppningsvis inget  isskrapning på bilen.

Igår kväll när jag stod i duschen slog det mig att tillgången till rent och varmt vatten absolut inte är en självklarhet för alla. Något som jag oftast tar förgivet. Vi har så mycket i vår vardag som de flesta av oss räknar med att ha tillgång till.

Idag ska jag ägna mig åt att känna mer tacksamhet för det jag har i mitt liv.

Önskar er en trevlig onsdagförmiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>