Nyfiken på er…

Jag blir så glad när ni hör av er med era kommentarer. Jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg, för jag ser ju på statestiken att ni finns.

Idag fick jag ett glädjande besked. En av de föreläsningar jag lämnat offert på skulle bli två stycken istället för en! Jättekul!!! Igår satte jag mig för att börja skriva ihop föreläsningsanteckningar till: Konsten att uppnå VardagsLycka. Det slutade med att det ska bli en bild istället som man kan rama in. Det kändes som ett utmärkt val, så nu ska jag bara fundera ut hur jag ska förpacka den på ett snyggt och praktiskt sätt.

Det var länge sedan jag berättade något om mina katter. Igår när jag satt med min dator i knät och hörlurar på kände jag mig glad och inspirerad när jag lyssnade på min favoritmusik. Jag kunde inte låta bli att sjunga med – sparade inte på krutet. Katterna som låg i samma rum tittade förvånat på mig, någon med stora stirrande ögon, en annan drog bak sina öron och två av de fyra katterna lämnade rummet.

Här är det Olle som funderar på det oväntade ljuden från sin matte.

Önskar er en trevlig eftermiddag.

2 kommentarer

  1. Gunilla

    Jag läser din blogg hela tiden. Du är såå klok och inspirerande. Det är härligt att läsa om din vardag, ditt företag och dina projekt. Du gör mig glad! Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.