Motorvecka, auktion, OS och kompromissens konst.

I semestertider är det roligt att göra dagsuttflykter med ryggsäcken fullpackad med proviant. Allt ifrån mariekex, kaffe, snygga servetter, bestick och potatis/bönsallad med grillad skinkstek.

Vi startade en timme försent enligt ursprungsplanen. Dagens första anhallt var en auktion ett par mil utanför Lycksele. Ambitionen var att hinna till visningen, så man hitter kolla vad som gömmer sig i alla fyndlådor. När vi passerat Lycksele säger Kärleken att han bara kollat på kartan vart vi skulle, inte skrivit ut någon beskrivning. Han brukar alltid hitta, men när tiden tickade iväg och vi suttit länge i bilen, började vi funderat på om vi verkligen var på rätt väg.

Det var vi, men missade visningen.

Auktionen hölls utanför byns gamla kyrka. Bra priser, några roliga grejer men inget blev blev köpt.

Ett par timmar senare åker vi vidare.

Halvvägs tillbaka till Lycksele stannade vi till för att avnjuta lunch.

Motorveckan avslutades med bilträff på Gammplatsen i Lycksele. Vi valde att INTE gå in eftersom vi var ute i sista stund. Vi bestämde att istället ställa oss utanför och fota när alla bilarna lämnade träffen. Men innan dess ville jag lyssna färdigt på OS-fotbollen som sändes på radion. Sverige-Japan. Det gäller att kompromissa när intresserna är olika. Sen blev det fotografering.

Parkering 20:-

Knepigt att få bra bilder med folk överallt.

Fd. arbetskompis susar förbi.

Därefter var det OS-radion i bilen igen. Handboll Sverige-Danmark. Lyssnade på första halvlek – därefter ut på stan för att kolla på fler bilar. Vi slog oss ner på en slänt tillsammans med ett antal bilintresserade familjer och annat "löst" folk 🙂

Vi fick även kompromissa om när vi skulle vara hemma. OS på TV. Simning. Slutet gott, hemma i tid, en härlig dag tillsammans i fantastiska Sverige.

Önskar er allt gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.