Jag säger bara… OS!

Har sveps med i OS-nörderiet. Jag älskar OS!!! Jag har engagerats av sporter som jag i vanliga fall inte kollar på, segling, hästhoppning och brottning för att nämna några. Det är speciellt att handlöst få åka med i denna berg och dal bana av känslor. Glädje, tårar, skratt, besvikelser, spänning och kamp. Jag köper hela konceptet. Kanske för att jag känner igen mig i att jobba mot ett långsiktigt mål och känslan av motgångar och att beta av delmål för delmål.

Skrattar gott åt Telias reklam när jag känner igen mig själv i killen som ligger vid havet och kollar på solnedgången tillsammans med sin tjej. I lördagskväll vid 23-tiden hade Kärleken fått nog när jag ville fortsätta kolla på OS-sammandraget trots att jag sett allt tidigare under dagen. Helt enkelt bänkad framför TV, det åts middag, fikades och surfades i vardagsrummet med TV:n på.

Det är sällan Kärleken "sätter ner foten" och då insåg jag att det var dax att stänga OS för kvällen och vi spelade TV-spel tills kl. visade på 02.30.

I veckan har vi olika tider vilket innebär att jag kan kolla på OS precis så mycket jag vill utan att det "drabbar" någon annan.

Önskar er alla en härlig dag fylld med spänning och kärlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.