Monas BokTips

Min mamma älskar att läsa böcker. Det har alltid funnits en bok på mammas nattduksbord. Våra bokhyllor var fylld till bredden av böcker, de flesta från bokklubben Svalan. Hennes intresse för böcker har hållit i sig och hon har alltid en spännande bok på gång. Med stor inlevelse delar hon med sig av allt det spännande som händer i den aktuella boken. Jag har länge tänkt att hon skulle haft en blogg. Dels för att hon tycker om att skriva, har mycket att berätta om, men framför allt få möjligheten att tipsa och berätta om alla fantastiska böcker hon läst.

För ett par dagar sedan gjorde jag slag i saken och började färdigställa en blogg till henne med det passande namnet; Monas BokTips. Plötsligt upptäcker jag att bloggen börjar få besökare under tiden jag sitter och jobbar med den. Antalet besökare tickade på och en glädje spreds i min kropp. Jag förstod att; det här kommer att funka, det finns ett stort intresse. Jag kontaktade en ovetande mamma och berättade nyheten. Hon blev både glad och överraskad.

Dag två för hennes blogg och antalet besökare har dubblerats!!! Fantastisk. Nu håller vi som mest på att planera framåt, jag hjälper till så här i början med det tekniska samt lite idéer, men tanken är att mamma så småningom ska sköta det mesta själv. Det är en helt ny värld för henne och vi tar ett steg i taget. Jag är så glad för hennes skull. Gör gärna ett besök på: http://blogg.vk.se/monasboktips

Önskar er en bra dag/Susanne

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.