DVD – tips en regnsolig dag!!!

För ett par år sedan zappade jag runt mellan olika tv kanaler under ett reklamavbrott. Det var en lördagseftermiddag kommer jag ihåg. Vad som fick mig att stanna till just på kanal 1 vet jag inte, men snabbt drogs jag in i den danska serien ”Livet på Laerkevej”Jag förstod att jag missat de första avsnitten men det spelade ingen roll. Vilken BRA serie – har ni börjat se, kommer ni att se hela serien till sista avsnittet, för man vill verkligen se hur det hela slutar. 

Jag hittade hela serien på CDON och beställde den. Jag ville ju veta hur det började, självklart såg jag klart hela serien igen. Den går inte att släppa. Roliga människor, igenkännande situationer, allvarliga livsfrågor sammanflätas med lögner, hemligheter, förbjuden kärlek,mord, passion och omvälvande förändringar i livet.

DRAMAKOMEDI

SPELTID. 444 MINUTER

PRODUKTIONSÅR: 2009

Så här står det på baksidan av DVD-filmen:

”Idylliska Laerkevej är en liten återvändsgata i ett radhusområde i hjärtat av Danmark, med ligusterhäckar, nytvättade bilar och stenbelagda uppfarter. Här bor med andra ord helt vanliga människor, med sunda värderingar och god moral – verkar det som, men saker och ting är inte vad man tror…

Alla som bor på Laerkevej bär nämligen på hemligheter. Hemligheter som skulle få katastrofala konsekvenser om de avslöjas, och som de är beredda att göra vad som helst för att bevara. Skrapar man lite på den vackra ytan märker man snart att skeletten bokstavligen ramlar ur garderoberna!

Livet på Laerkevej har en mörk baksida. En baksida som innehåller allt från lik under altanen, döda hundar vid infarten, blottare, grannfejder och mycket mer. Detta, ihop med grannarnas absurda försök att dölja sina hemligheter och lögner gör att Laerkevej är värt att besöka, om och om igen.”

Är det någon av er som sett den redan? Hör gärna av dig och berätta vad du tyckte om Laerkevej. Till er som ännu inte sett den har ni verkligen något att se fram emot, och när ni gjort det – hör gärna av er. Önskar er alla en bra dag/Susanne

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.