barbie 014

Barbie nostalgi för en tia…

Besökte Returbutiken i fredags. Som vanlig gick jag därifrån med en bok. Barbie FASHION av Sarah Sink Eames – det är

” den kompletta historien om Barbies och hennes vänners och familjs kläder”. Jag älskade Barbie när jag växte upp så jag kunde inte motstå att köpa boken i rent nostalgiskt syfte. Väl värd en tiokrona.

Jag bläddrar i boken och påminns om all den glädje jag och mina kompisar hade när vi lekte med våra Barbiedockor. Jag känner igen en del av kläderna samtidigt som jag slås av hur stort utbudet verkligen var. Allt välgjort, snyggt förpackat och presenterat. Alla klädset har även passande namn för vad de ska användas till: 

  • Poodle Paradeinnehåller bland annat en liten väska med en pudel på, solglasögon , en pokal, och ärmlös klänning med tillhörande jacka 
  • Slumber Partymorgonrock, pyamas, tofflor med tofs och hårrullar
  • Martinee Fashionärmlös klänning, hatt, högklackade skor, cape och kort jacka med leopardmönster

Jag blir nästan sugen på att plocka fram mina Barbiedockor, njuta av dem en liten stund och titta igen deras kläder. Synd att ha dem nerpackade. Här följer några av de kläder som ingår i mina Barbiedockors klädgarderob…                           barbie 010

barbie 005barbie 008

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>